Det var en fantastisk seier i går, og det var veldig fortjent. Vi spilte i perioder veldig bra, og nøkkelen til det var at vi forsvarte oss veldig bra. Angrepsmessig har vi spilt ganske bra i mange kamper denne sesongen, men i de to siste har vi også forsvart oss meget bra. Ett godt eksempel er den matchvinnende taklingen Martin Olsson gjorde nesten på målstreken på stillingen 1-0 til oss. At vi holdt nullen der var utrolig viktig, og det ga oss muligheten til å komme opp å avgjøre kampen med The Yaks flotte heading på 2-0 scoringen. Nå har vi holdt nullen i to kamper på rad, og det føles endelig ut som om det har løsnet litt for oss. Men uansett er det viktigste fremover at vi jobber videre på disse resultatene og sørger for at vi vinner flere kamper. For jeg elsker å vinne, og den følelsen vi har nå skal vi faen meg sørge for å få flere ganger.

COYB!!!!!

Morten Gamst Pedersen