Det er en stund siden jeg har blogget nå, men tabellsituasjonen var slik at jeg følte det var bedre å fokusere på fotballen. Som fotballspiller var nedrykket det tyngste som har hendt meg, som Blackburn supporter var det knusende, grusomt rett og slett og jeg kan ikke beskrive den følelsen jeg hadde da nedrykket var klart og sesongen var over. Det har vært en del spekulasjoner og spørsmål fra media om min femtid, til det har jeg sagt at jeg har kontrakt med Blackburn Rovers, og det er den jeg forholder meg til.

Nå er det samling med landslaget, og vi skal spille mot England og Kroatia. Jeg har aldri spilt mot England så det kommer til å bli morsomt, og etter kampen mot Kroatia er det ferie. Og jeg ser utrolig mye frem til å få noen uker med ro sammen med familie og venner. Akkurat nå så trener vi og nyter sommeren som har kommet til Oslo

Morten