I dag er det siste dagen av ferien min, og i morgen returnerer jeg til England og Blackburn for å starte pre season sammen med resten av laget. Jeg har trent veldig godt i sommer, og de siste ukene har jeg trent to økter om dagen slik at jeg skal være best mulig forberedt til neste sesong. Jeg har trent mye allsidig og veldig lite fotball, så nå gleder jeg meg skikkelig til å starte å spille fotball igjen.

I dag var det ekstra spennende for oss nordmenn å følge med på innspurten i Tour de France. Alt lå til rette for at Edvald skulle stikke av med seieren, og Wiggins gjorde en kjempejobb med å trekke han i posisjon. Beklageligvis gikk det ikke denne gangen og Greipel ble for sterk de siste meterene. Uansett er det utrolig moro at Edvald gjør en så fantastisk innsats som han gjør

Ha en fin dag

Morten