De siste dagene har jeg vært oppe i Tromsø i besøkt familie og venner, og det har vært kjempekoselig. Jeg har ikke så mange dager igjen av ferien så jeg prøver å få så mye som mulig ut av den. Tromsø er en nydelig by som jeg anbefaler alle sammen å reise til for å se og oppleve Nordens Paris. Selv om det ikke var så varmt så var været kjempefint, masse sol og mange blide mennesker. Jeg fikk trent litt sammen med min gamle klubb TIL, og det var morsomt å treffe gamle lagkamerater igjen.

 

Kampfiksingsskandalen som ruller i mediene i disse dager er utrolig kjedelig for fotballen, og det er utrolig skadelig for sporten vår. Personlig har jeg aldri opplevd noen form for spilling på resultater eller andre ting i de kampene jeg har spilt. Det har heller ikke vært noe tema på noen som helst måte i det fotballmiljøet jeg har vært i. Jeg har ikke noe inntrykk av at det er et enormt problem i fotballen heller. Jeg kan selvsagt ikke si noe om hva andre gjør, men jeg har hverken sett eller hørt om noe tvilsomme greier.