Akkurat nå er det tunge tider, det er ingen tvil om det. Man har lyst å bidra, men det har jo selvsagt alle. Men det er manageren som velger laget, så man må bare gi alt når man får sjansen.  Det irriterer meg at jeg ikke setter den sjansen jeg fikk, det ville sendt oss inn i kampen igjen. Så jeg tar selvkritikk for det, og beklager at det ikke ble mål. Men vi er seriøst nødt til å begynne å plukke poeng snart, eller s begynner dette å se mørkt ut. Vi har et bedre lag enn det vi har visst i det siste, og jeg er akkurat like skuffet som alle dere.  Jeg er en av de rutinerte spillerene på laget, og for alle dere som vil tømme hjertet så kan dere gjøre det her på min blogg. Dere har all rett til å få tømt litt frustrasjon her, og jeg har full forståelse for det. Bare pass på språket, det er mange små supportere som leser denne bloggen.

Morten Gamst Pedersen