I dag har min bestevenn Frode Følstad bursdag, han har oppnådd den meget stabile alder av 30 år. Så gratulerer med dagen Frode. Frode har jeg kjent hele livet, og jeg er utrolig takknemlig for at han er i livet mitt. Han er en av de desidert snilleste menneskene jeg kjenner og han er en utrolig flott person.

Nå er denne uken ferdig, og det er på tide vi begynner å fokusere på den viktige kampen mot Blackpool. Denne uken her har vi trent knallhardt siden vi ikke hadde kamp denne helgen. Det er ennå ikke for sent for oss å redde denne sesongen og havne blandt topp ti, men det kreves at vi skjerper oss og begynner å spille fotball slik vi vet vi kan. Men det krever at vi alle står sammen, og det gjelder ALLE i Blackburn Rovers, fra øverste ledere til trenere, spillere og supportere. Så neste uke vil jeg at vi alle sammen skal fokusere på det positive i klubben. Jeg skjønner selvsagt at folk er frustrerte etter de siste kampene, og det er deres rett som supportere og si i fra når ting ikke fungerer som det skal. Men det er ikke lenge siden vi spilte flettene av Liverpool, og sammen kan vi få oss på det nivået igjen.

Morten Gamst Pedersen