Jeg var ute å gikk i byen tidligere i dag, og sto på rødt lys og ventet på å få krysse gaten. Mens jeg sto der kom det en dame syklende, og hun gikk skikkelig på snørra rett foran bena på meg. Det var en ganske skummel situasjon, og heldigvis veltet hun inn på fortauet og ikke ut i gaten. Det kunne gått skikkelig ille. Jeg hjalp henne opp og fikk sjekket at det gikk bra med henne, og like ved sto det noen 18 årige gutter som spilte street fotball, de kom også til og hjalp til med å berge sykkelen hennes, og fikk satt sammen de delene som gikk i stykker. Det var masse trafikk på stedet, så hun ble ganske oppskaket  og var litt rystet over situasjonen, så vi sto der sammen med henne til hun hadde fått roen og kunne fortsette på turen sin. Heldigvis gikk det bra med henne, og heldigvis hadde hun hjelm på, for hun tryna skikkelig. Samtidig var det flott å se at det var flere som kom til for å hjelpe henne.

Morten Gamst Pedersen