Heisann folkens. Jeg heter Stig og skal formidle det jeg ser av Morten i dagens kamp. Hvis ikke noe spesielt skjer vil jeg bare oppdatere til pause og etter kampen. Kampen er 25 min gammel og Morten har slått tunnel på Mexes og Frankrike har hatt tre headinger på mål.

Morten i halvfrekk tøying like før nasjonalsang

Det er pause og stillingen er 0-0. Frankrike har vært farlig frempå noen ganger, men Norge kom seg det siste kvarteret og hadde noen småfrekke forsøk. Jeg står her nå med Pappa Ernst og gamletrener Per Mathias Høgmo. Hva synes dere? EP: Den første halvtimen var det litt ta og føle på men etter det kom Norge mer med i kampen. Kunne stått 1-0 hvis Moa hadde vært litt heldig. PMH: Jeg er enig med Ernst. Vi slapp de litt lett rundt til innlegg den første halvtimen, men vi tok oss opp og kunne fort fått ett mål på slutten.

Stillingen er nå 1-1. Ben Arfa for Frankrike og Huseklepp for Norge. Assist, supersamen Gamst! Litt lavt innlegg kanskje men her teller vi assist, og driter i høydemåling på innlegg.

2-1 til Norge. Huseklepp blir spilt fri av BH Riise og løper fra røkla, runder keeper og triller inn 2-1! Nydelig, vakkert og elegant! Like etter er JA Riise og nesten kliner inn 2 mål som ville satt Norge på kartet som stedet for joga bonito, plassen for de flotteste mål! Halvt min etter det er Demidov høyest på en corner og scorer nesten. Syns vi burde sette stillingen til 3-1 bare for gode forsøk! Desverre fortsatt bare 2-1

Morten kom løpende til benken og hylte etter sukker!?! Fikk en flaske og drakk som om han aldri hadde sett vann før! Like etter var både Gamst og assistenten meget fornøyd. Antar og håper det var sukkervann

Pratet nettopp med Morten. Han sa at de kom litt bakpå i begynnelsen av kampen og Frankrike hadde ballen for mye, men de skapte i grunn lite bortsett fra noen innlegg og dødballer. Norge tok seg opp utover kampen men fikk en rett i tryne rett etter pause. Da er det tungt å komme tilbake, så det var sterkt av oss. Utover i andre omgang kunne vi fort ha scoret noen mål til. Jeg var litt ukonsentrert med den stikkeren til Huseklepp og slo den pasningen for hardt, og det irriterte meg! Men det var deilig å få 90 min nå like før seriestart. Og deilig å slå Frankrike..
Gratulerer Morten.

Stig