Det ble en lang formiddag for vi kom oss opp på trening på Ullevål i går. Det var ikke avgang fra Bristol før kl.15.00! Så da passet det jo fint med at jeg og Brede Hangeland tok en liten tur i gymmen etter frokost. Ska ikke si at jeg ble så svett, men fikk trent litt alternativt som er viktig å få gjort. Eller lettere sagt mage , rygg, eller core som man også sir, pluss litt ande småting.

Jeg, Erik Huseklepp og Jon Knudsen dro av gårde litt tidligere enn de andre med Thor Einar Andersen (Lege for oss på landslaget). For vi skulle opp til idrettens helsesenter som er åpnet på Ullevål for en liten stund siden å lage en fin sak om det nye sentret de har fått i stand. Og det er ikke småtterier. Bare å gå inn på www.idrettshelse.no å lese. Det er en fantastisk mulighet for alle fra 13år, alle divisjoner og opp til Old boys/girls  så lenge du er registrert  medlem i Norges Fotballforbund. Der kan du få alt fra råd, hjelp og ikke minst behandling av dyktig helsepersonell og spesialister ang skader, slitasjer o.l.  Alt du må gjøre er å ringe 04420, og det kan du gjøre fra kl09.00 – kl.21.00 hver dag hele året!! Snakk om supert tilbud til alle som driver med fotball.

 

Men det STORE øyeblikket i går var etter treningen, (som vi som vanlig vant mot de unge..;)hehe!    Det var BARNAS DAG. Det er noe vi har hvert år, der det blir skrevet autografer og tatt bilder på Ullevål stadion. Alltid like morsomt å høre fra de unge og entusiastiske hva de mener, og alle de andre morsome spm man får. Det er jo også litt artig å se hvor ivrige foreldrene også er. Det er jo topp at de tar seg tid og ikke minst stiller opp for barna sine. Tror alle var blide og fornøyde etter seansen med felles bilde på den ene tribunen. Og etter det der alle fikk sin egen liten signatur på papir, kort, drakt eller arm. Hjalp vel også på at det ble sol og fint vær!!

Det morsomste som skjedde i går var vel egentlig når vi fikk det nye hotell antrekket våres. Vet ikke helt om alt var plassert rett. For noen som prøvde buksene, så mere ut som de gode gamle skøyte ”outfittene” de brukte på 70tallet. Jon Inge Høiland hadde noen fine skøytetak rundt fysiobenken og kastet armene fint i svingen..;) Buksa var mildt sagt tight og fin! hehe

(Carew så neste som en midels basketspiller, skulle sett han i buksa.hehe)

Fin fredag folkens, nå er det møte før trening!

Morten Gamst Pedersen