Adidas og TV2 kom på besøk på en Vålerenga trening for å teste de nye Predatorskoene til Adidas, med seg hadde de en lasermåler og Landslags- og Stabæk-keeper Jon Knutsen. Dette var utrolig morsomt og både jeg og de andre var spent på hvor hard jeg skyter. Jeg er kanskje mer kjent for presise skudd i stedet for harde, men dette er morsomt så det var ingen tvil om å stille opp. Etter litt oppvarmingsskyting kom jeg opp i 128 km/t. Dette var etter en lang trening og en morsom sak, så jeg er 100% sikker på at jeg skyter hardere hvis muligheten kommer i en kampsituasjon. Her finner du TV2s reportasje

Primus motor for denne seansen var selvfølgelig TV2s egen Morten “Stokken” Stokkstad. Et tidligere veddemål med Stokken førte til at jeg vant (selvfølgelig) og Stokken må stille seg i mål i hockey og jeg skal skyte 10 skudd på han. Tid og sted er ikke bestemt, men det kommer vi tilbake til med fyldig dekning på www.gamsten.no :)

Morten Gamst Pedersen