Norge-Danmark ble i grunn en utrolig kjedelig forestilling, hvor vi ikke spilte like bra som vi ville. Men vi klarte å ro i land et greit 1-1 resultat på en veldig dårlig dag, noe som ikke slipper Danmark nærmere oss i kvalifiseringen. Etter kampen har vi hørt den ene dansken etter den andre fortelle om hvor dårlige vi var, og at de var mye bedre, og at vi bare slår langt og de spiller ball. Men hvis vi er så dårlige og de spiller så fantastisk fotball, hvorfor klarte de bare uavgjort og VI leder gruppen? Og jeg tror faktisk det er på tide danskene ser litt på kampene de kommenterer, for det var vel slik at de scoret på dødball mens vi faktisk spilte oss frem til vårt mål. Og det lyste vel ikke akkurat verdensklasse av Danmark heller i denne kampen. Nå tar jeg ikke fra danskene noe som helst når det gjelder målet deres, for det var absolutt verdensklasse av Rommedahl. Synd det kom mot oss, men det er slike mål alle som er glad i fotball elsker å se. Men Huseklepp sitt mål var ikke noe særlig dårligere det heller.

Nå er jeg tilbake i Manchester og fokuset ligger på Blackburn Rovers og at vi må komme oss bort fra nedrykksstriden. Vi har et alt for godt lag til å ligge der vi ligger nå, og jeg ser frem til vi skal begynne å klatre på tabellen. Vi går mot en vanskelig kamp borte mot Arsenal, og det er viktig at vi trener godt og er skjerpet mot dem

Morten Gamst Pedersen