Det ble 2-1 seier i dag for guttene, og Ruben Rochina var forskjellen på lagene i dag. Det ene målet hans var rett og slett verdensklasse, og det var utrolig morsomt å se på. Det var bare synd at han måtte forlate banen litt ut i andre omgang. Manchester Uniteds reservelag spiller helt likt som United gjør og de hadde ballen mye utover i andre omgang, men våre gutter kjempet hardt og forsvarte seg utmerket. Og i første omgang føler jeg at vi var det beste laget. Vi var livsfarlige på kontringer og var alene med keeper med en anledning, samt at vi hadde flere andre sjanser. Denne seieren gjør at Blackburn Rovers reservelag vinner serien i nord og skal reise til Stamford Bridge på mandag for å møte Chelsea som vant reserveserien i sør. Og spiller de slik som i dag, så er det store muligheter for å vinne der også.

 

Stolte gutter som gjør at jeg er stolt over å være deres lagkamerat.

Morten Gamst Pedersen