Det var stor stemning i bussen nedover M6 til Birmingham i dag, og det gjør bussturene morsomme. Aston Villa igjen, tredje gang denne sesongen og andre gang på Villa Park. For å være helt ærlig satser jeg på seier, og gidder ikke si særlig mer. Derfor slenger jeg ut noen bilder heller, bilder sier jo mer enn tusen ord :)


DJ Roberts er veldig glad i musikk og har derfor hodetelefonene nesten alltid på, og han nynner ofte…


…som ikke alltid er like morsomt for kameraten som sitter ved siden av han, fordi fyren er jo fullstendig tonedøv


Jermaine er en kjernekar, stille og rolig og nynner lite, i motsetning til visse andre :)

<
MEN.. alle nye spillere må synge for resten av laget, og det måtte disse to herrene også. Utrolig morsomt, og ofte høres det ut som om noen prøver å kvele en katt, og det var ikke langt fra i dag heller :)

Morten Gamst Pedersen