I dag hadde vi en ganske morsom trening, Den danske kjempen Jensen ledet treningen og stort sett trente vi på passninger og possesion. Og det tar jeg som et klart hint til min prestasjon i forrige kamp, he he :) Neida, jeg har sett gjennom analysen fra kampen og den viser at det ikke var så ille som jeg først trodde, men de feilene jeg gjorde var ganske synlig og da blir gjerne inntrykket gjerne dårligere enn det realiteten. Men både jeg og dere supportere hadde vel ca samme inntrykk av det jeg gjorde i kampen, og vi er alle enig om at jeg kan forbedre meg, og da er det jeg skal. Men for at dere skal forstå hvorfor jeg gjorde noen slike feil i forrige kamp så må jeg komme med en liten hemmelighet. (jeg stoler på at alle dere holder det jeg nå skal fortelle for dere selv og at dette er kun mellom oss!!) I slutten av mars spiller Norge mot Danmark i en uhyre viktig kamp. Og for at Danmark skal få en liten fordel i den kampen har de sendt den danske fotball-SPIONEN John “Faxe” Jensen for å overvåke alle mine bevegelser. Dette har selvsagt mesterhjernen Morten Gamst Pedersen gjennomskuet! Derfor strør jeg om meg noen feilpassninger i blandt for at han skal få feil inntrykk. Men det er bare å slappe av, jeg gjør ingen feil slik at vi taper og etter Norge-Danmark kampen vil jeg være tilbake i vanlig verdensklasse ;)

Og til Barmy Army. Du kommenterte i forrige bloggpost at jeg virket sint, og at jeg gjorde et dårlig inntrykk på deg og venninnen din. Det beklager jeg på det sterkeste. Jeg var slettes ikke sint eller sur, jeg var bare kald og sulten og litt skuffet over egen innsats og jeg tror jeg skrev autografer og tok bilde med alle som ville det utenfor stadion etter kampen. Men jeg var jo kjempeglad for den viktige seieren vår. Hvis jeg har virket sint og vrang eller ikke oppført meg så vil jeg gjerne be om unnskyldning.

Morten Gamst Pedersen