For det første vil jeg takke alle sammen for støtten og gratulasjonene etter Liverpool kampen, det var en utrolig viktig seier for oss og vi beviste for alle sammen at va kan spille god fotball. Men jeg er desverre nødt til å helle litt kaldt vann i årene. Liverpool på bortebane er ikke hva de engang var, og det visste vi på forhånd, derfor var det lett for oss å gjøre dem dårlige. Det kommer to kamper nå etter hverandre som sannsynligvis blir vanskeligere. Queens Park Rangers hjemme i FA cupen og Chelsea borte på brua. QPR leder Championship og er ett veldig godt lag som ikke vil gi noe som helst gratis. Ekstra morsomt er det at Petter Vaagan Moen spiller der, er vi heldig så møtes vi på banen. Vi for vår del fikk en utrolig vitamin innsprøyting i kampen mot Liverpool for i den kampen spilte vi virkelig bra. Det er skrevet mye om hvor dårlige Liverpool var, men de var dårlige fordi vi spilte dem dårlig. Men nå er den kampen glemt og QPR står for tur i morgen.

Morten Gamst Pedersen