I morgen spiller vi hjemme mot Liverpool, og med tanke på at lagene Roy Hogdson trener nesten aldri vinner borte så har vi aldri hatt større sjanse til å slå Liverpool enn akkurat nå. Selvfølgelig er ikke skadesituasjonen vår ønskelig, men jeg har stor tiltro til de spilerene vi har skal klare jobben. Vi hadde et kjedelig tap borte mot Sunderland der sluttresultatet overhodet ikke gjenspeilet spillet vårt, vi hadde fortjent mye mer enn 0-3 i sekken i den kampen. Derfor passer det bra at vi skal møte Liverpool som har såpass svak bortestatistikk. Nå er det viktig å få frem at Liverpool FC fortsatt er Liverpool FC med Steven Gerrard, Fernando Torres, Pepe Reina og slike spillere, og jeg har utrolig stor respekt for dem og de spillerene de har. Derfor kan vi ikke miste fokus et eneste sekund for da blir vi straffet. Men vi er gode hjemme, og det skal Liverpool få kjenne i morgen.

Morten Gamst Pedersen