Det holdt dessverre ikke helt inn i går mot West Ham, og selv om vi ble presset litt bakover på slutten i går så føler jeg at vi var det beste laget. Men det er ikke lett å spille kamper i nedrykkstriden, alle lag kjemper som løver og det er mye spenning knyttet til kampene. Vi scoret først, og jeg er glad Jason Roberts fikk prikket inn det fine innleget fra Brett Emerton. Vi har aldri gjort det særlig bra på Upton Park, derfor er jeg fornøyd med at vi fikk ett poeng i går, det kan komme godt med nå på slutten. Og så var det utrolig deilig å få starte igjen og spille 90 minutter, og for meg var det viktig å spille på det enkle og prøve å jobbe hardt hele kampen og det føler jeg at jeg lyktes med.

På toget hjem fra London var tv2 med og gjorde et intervju med meg, men i England må man ha dispensasjon uansett hva man skal gjøre. Det hadde jo selvsagt ikke Øyvind Alskaer i tv2 ordnet så det var nesten så han ble arrestert :) hehe

Morten Gamst Pedersen