å slippe inn mål som vi gjorde i går er rett og slett utilgivelig, og jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage til alle dere supportere. Og jeg lover at det er akkurat like irriterende for oss spillere som for dere supportere. Men la oss bare glemme denne kampen med en gang. Jeg vil heller prate om dere fantastiske supportere, for dere gjør virkelig jobben vår mer behagelig. Kamp etter kamp gjør dere en fantastisk jobb, og det setter vi spillere utrolig stor pris på. Vi er definitivt nødt til å ha den mest humoristiske supportergjengen i hele Premier League, for det er utrolig god stemning blandt dere supportere. Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg er glad dere er våre og vil ikke bytte dere mot noen.

Nå sitter jeg på flyplassen i Manchester og skal reise til Norge. Det er landslagssamling og vi skal spille mot Polen, og det skal bli morsomt å møte landslagsgutta igjen. Vi klatrer som juling på FIFA rankingen og er på 11. plass, og det er morsomt at vi begynner å hevde oss blandt de store fotballnasjonene. Men det er i slutten av mars når vi spiller mot Danmark i kvalikken vi virkelig får se hva vi er laget av, og det gleder vi oss til.

I dag er det samisk nasjonaldag, eller samefolkets dag som noen sier. Uansett gratulerer til alle saman :)

Morten Gamst Pedersen