Vi har signert en meget spennende unggutt fra Barcelona, han heter Ruben Rochina og er en angriper. Samt at vi har signert en argentinsk playmaker som heter Mauro Formica. Og med Josh Morris, Frank Fielding, Nick Blackman, Martin Olsson, Junior Hoillet, Steven Nzonzi, Jason Lowe, Mark Bunn, Amine Linganzi, Phil Jones, Grant Hanley, og nå Ruben Rochina, så ser fremtiden meget lys ut for oss.

Og nå i de siste timene har det tatt helt av i Liverpool. Fernando Torres har forlatt klubben og inn har Andy Carroll kommet, for henholdsvis 50m £ og 35m £. Og enda ser det ikke ut til at de er ferdige på Merseyside, Charlie Adam linkes også men man får bare vente å se hva som skjer. Og tidligere i dag ble det klart at Luiz Suarez ble klar for Liverpool. Så gjenstår det å se hva mer som skjer i løpet av kvelden.

Morten Gamst Pedersen