Det var utrolig deilig å vinne i dag, og på toppen av det få et frisparkmål var rett og slett befriende. I dag fikk vi et vanskelig utgangspunkt da vi ble redusert til 10 mann, men vi jobbet sokkene av oss for å dra denne seieren i land, og til slutt vant vi fortjent 3-1. Denne seieren tok oss over nedrykksstreken, og nå skal vi jobbe hardt fremover for å holde oss der. Det er alltid vanskelig å være nede i sumpa, og for alle lag som ligger der så er det mer stolpe ut enn stolpe inn, derfor er det viktig for oss å få slike seiere som i dag slik at vi kan kjenne litt på følelsen av å vinne. Denne kampen vil utvilsomt gi oss selvtillit fremover, og forhåpentligvis gi oss en bedre vår enn høst. Ekstra moro var det jo å slå Brede Hangeland og John Arne Riise ;) Men det var like viktig å kunne bidra til en trivelig kveld for alle i Blackburn.

Morten Gamst Pedersen