Ryan Nelsen er dratt til Tottenham og det kom sjokk på meg, Ryan har vært i klubben nesten like lenge som meg og jeg husker enda den første treningen han hadde med oss. Vi spilte på lag og han gjorde et skikkelig godt inntrykk, videre debuterte han borte mot Portsmouth i samme kamp som jeg scoret mitt første mål i Premier League. Ryan er en skikkelig godt kamerat og jeg kommer til å savne han både som person og spiller. Hadde det vært opp til meg så hadde Ryan blitt her hos oss, men jeg kan ikke annet enn å ønske han lykke til videre i Tottenham. Dette bildet tok jeg på reservelagskampen i dag og viser Ryan som scorer på corner.

I morgen er det duket for nok ett oppgjør mot Newcastle, og det blir den fjerde kampen mot dem denne sesongen. Vi var gode mot dem da vi slo dem ut av cupen på Ewood Park. Jeg håper vi klarer å spille nok en god kamp, og slå dem i serien også.

Morten Gamst Pedersen