Jeg har rett og slett ikke ord for den prestasjonen Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen gjorde i dag! Det er så fantastisk, og jeg er så utrolig glad. Men vi må ikke glemme den siste nordmannen i touren, Ryder Hesjedal. Selv om han er fra Canada så stammer familien hans fra Hesjedal gård utenfor Bergen, og da er han så godt som norsk han også. Jeg hadde store problemer for å bestemme meg for hvem jeg skulle heie på i dag, men siden Edvald var alene mot Thor og Ryder så lå kanskje hjertet en anelse på Edvalds side. Men hadde Edvald hatt en lagkamerat med seg og Thor ikke så hadde jeg nok hatt en annen følelse. Men Thor er en gammel ringrev og har karrieren bak seg, mens Edvald har enda mye å lære og har hele karrieren foran seg, så det endte kanskje slik det burde ende i dag. Men jeg vil tippe Edvald tok lærdom av dette, og kommer sterkere tilbake senere.

Morten Gamst Pedersen