I dag har jeg vært på de funksjonshemmede supporteres årets spiller utdeling. Jeg har vært på alle utdelingene siden jeg kom til klubben, og jeg setter utrolig stor pris på den støtten jeg og resten av laget får fra denne fantastiske gruppen. I år vant Michel Salgado

 

I morgen er det åpen dag på Ewood, så jeg håper så mange som mulig vil komme og kose dere sammen med oss. Det starter klokken 11 og alle er velkommen.

Når det gjelder utløpet for frustrasjonen som jeg oppfordret til her på bloggen, så har det kommet en del spørsmål og oppfordringer om å lese kommentarene som har kommet. Og jeg kan garantere at jeg leser samtlige kommentarer som kommer inn på bloggen, men det kommer noen tusen så jeg har ikke tid og mulighet til å svare så mange. Og på nåværende tidspunkt vil jeg ikke bruke tid og energi på å gå inn i diskusjoner her på bloggen. Jeg vil heller bruke energi på å prøve å hjelpe vår klubb Blackburn Rovers ut av den situasjonen vi er inne i nå. Jeg håper, og spør dere om å vise forståelse for det og akseptere det.

Morten Gamst Pedersen