Alt lå til rette for en fantastisk dag på Ewood igår,både  været og rammen rundt var helt topp. Men det ble ikke den oppturen vi alle hadde håpet på,spesielt etter den etter den fantastiske kampen borte mot Arsenal.
Det er både positive og negative ting å se på.  Den negative siden irriterer mest og da at vi ikke klarte gripe sjansen til å ta et STORT steg bort fra  lagene under streken. Vi klarte ikke å produsere nok og heller ikke ta være på sjansene da de bød seg. Pluss at vi nok en gang ikke akkurat har marginene med oss i avgjørende øyeblikk. Som f.eks målet til Birmingham som er offside, vi header i tverrliggere og redning på streken.
Det positive er at vi kommer tilbake og at de lagene under streken tapte. Deilig og frekt av Junior, som har fått sitt gjennombrudd i år!!, HERLIG!!  Det er vel bare vi som egentlig kan avgjøre kampen i 2.omg. Dessverre gikk det ikke slik!

Min egen innsats er vel ikke den beste i år. Følte at det tok litt tid før jeg kom igang, kanskje fordi jeg har logget av noen dager , selv om det ikke er noe unnskyldning.Jeg lover skjerpings både for meg og alle de andre borte mot Everton !! Dødballene var jeg mest fornøyd med, noe vi også skapte flere sjanser på.

Nå skal vi bruke uken godt fram mot Everton kampen, og forberede seg på alt. Det kommer ikke til å bli noe skjønnhets konkuranse i de resterende kampene. Vi vil tvert i mot kvesse albuene og alt som kvesses kan, før vi går inn med hode og ræva i krigen. Sammen skal vi komme seirende ut!

Vil takke supporteran som aldri gir opp og heier oss frem hele veien.
En for alle, alle for en!

Håper dere har hatt en fin søndag, her har jeg koset meg i det nydelige været vi har :)

Morten Gamst Pedersen