I kveld er det lading av batteriene som står på programmet siden vi skal spille mot Wigan i morgen. DW stadium er ingen enkel stadion å reise til, og spesielt ikke for oss. Dette er et nabooppgjør og Wigan vil gjøre alt som står i deres makt for å vinne over oss, for ingen vil tape nabooppgjørene. Akkurat det betyr akkurat like mye for både spillere og supportere. Men nok tullprat, for å være ærlig så har jo ikke Wigan en sjanse i havet engang. Vi har så mye å hevne etter Tottenhamkampen, og det skal vi selvsagt la gå utover Wigan! ;) Neida, jeg skal ikke være respektløs mot Wigan, de har mange gode spillere og er ett godt lag som kan gjøre livet surt for ett hvert fotballag. Men jeg lover at vi for vår del hvert fall går inn til denne kampen med full fokus.

Desverre så forlater John Williams oss, og det er utrolig trist. John har vært lenge i klubben og han har vært med på å forme klubben slik den er nå. John har vært til stede under alle mine kontrakter, og han er en mann som tar klubben og spillerene på alvor. Han har vært en ressurs som mange Premier League klubber har misunt oss. Jeg ønsker John all lykke til i fremtiden, men vi som er igjen i klubben må fortsette å jobbe hardt for å føre klubben videre slik John ønsker.

Morten Gamst Pedersen