I dag fikk vi de gode nyhetene at Steve Kean har signert for 2 1/2 år. Det vil si at nå vet vi endelig hvem som blir vår faste manager de neste årene. Dette vil gjøre at det er lettere for oss å signere nye spillere nå som det er ansatt en fast manager. Det er veldig få spillere som vil gå til en klubb uten manager, for når det kommer en ny sjef inn er det ikke sikkert at han vil ha alle de spillerene som er der. Kean er en mann som kan sin fotball og jeg tror dette vil føre oss et steg videre, og nå som alle brikkene endelig er på plass kan vi konsentrere oss 100% på fotballen.

Min gode venn John Carew har signert for Stoke noe som jeg tror er en bra løsning for han, eller jeg vet det er en bra løsning for han fordi nå kommer han til en klubb der manageren vil satse på han, noe som ikke var tilfellet i Villa. Dette var perfekt timing for han og Norge for nå har han muligheten til å spille seg i kampform, noe som uten tvil vil hjelpe Norge enormt i den utrolig viktige kampen mot Danmark i slutten av Mars.

Morten Gamst Pedersen