Blackpool på Ewood Park i morgen, og det er en kamp vi skal vinne. Noe annet er selvsagt uholdbart, og dette vet vi veldig godt. Derfor har vi trent veldig godt i snart to uker for at vi skal snu den trenden vi har hatt i de siste kampene. Nå er det viktig å få frem at vi skal ikke sette oss selv under unødvendig press, og det har vi heller ikke gjort, for det vil ikke hjelpe oss i det hele tatt. Men vi er ett bedre lag en de siste kampene viser, og det passer oss utmerket at vi skal spille på vår egen hjemmebane i morgen. Men nå er det slik at Blackburn Rovers består ikke bare av 11 utvalgte og et treneraparat. Det er faktisk en institusjon der supporterskaren er like viktig, og vi spiller for dere og dere synger for oss. Derfor er det viktig at dere kommer på kamp i morgen og støtter de 11 utvalgte som skal forsvare klubbens stolte emblem. Vi har en tilnærmet skadefri tropp og alle har lyst å spille, og vi spillere er like spent på hvem som skal starte som dere er. Vi sees på Ewood i morgen.

Morten Gamst Pedersen