I morgen er det kamp mot Newcastle, og selv om det var landslagspuse denne uken så er vi forberedt til denne kampen. Newcastle er en gammel kjempe i engelsk fotball, men nå har de slitt litt de siste årene og de er svekket etter at Andy Carroll gikk til Liverpool. Vi har fått styrket vårt lag dette vinduet, og det vil hjelpe oss masse utover våren.

Tegnekonkurransen går mot slutten, og det er fortsatt gode muligheter til å vinne en signert trøye. Mandag går fristen ut, så det er bare å henge i å tegne. Det har selvsagt kommet inn en del tegninger, og de fleste er tegnet i paint. Mange av dem er morsomme, men den store tegneren har enda ikke vist seg. Så kunkurransen er enda fullstendig åpen, og DU kan fort vinne hvis du sender inn en fin tegning. Eller, dette er faktisk en kunst-konkurranse, så det trenger slettes ikke være en tegning, fin kunst funker som bare rakkern.

Morten Gamst Pedersen