I forbindelse med kampen i går og på trening i dag fikk vi hilst på våre nye eiere. De er kjempehyggelige og de er veldig godt oppdatert på engelsk fotball og Blackburn. De kom på Ewood Park i går før kampen, og da kom de i garderoben og ønsket oss lykke til. Og i dag kom de å fikk omvisning på treningsfeltet. Det er utrolig morsomt at de tar seg tid til å se hvordan vi har det og hvordan vi jobber. De virker genuint interesserte, og var veldig opptatt på hvordan vi forberedte oss til kamp og hvordan vi jobbet på treningsfeltet. De var veldig fornøyde med kampen i går selv om resultatet ikke var det hadde håpet på, men i løpet av praten i dag viste det seg at de har veldig god greie på fotball og så gjennom resultatet og heller på prestasjonen. De gir oss følelsen av at de står bak oss i det vi gjør, og det er en god følelse og bekreftelse på at klubben er i utvikling og trygge hender.

Morten Gamst Pedersen