I dag hadde vi vår første trening med vår nye assistent manager John Jensen. Jensen har mange gode kvaliteter som jeg tror vi kan dra nytte av, han er fotballfaglig sterk og har stå på vilje. Selv om han rotet en del med navnene på spillerene i dag, men det er vel normalt når man ikke kjenner så mange av oss og jeg regner med det går i orden ganske snart. Ellers er vi godt i gang med forberedelsene til Chelsea kampen. For vår del passer det utmerket å møte dem nå, de har vært ganske svake i serien i det siste og forhåpentligvis har de ikke fått rettet på dette enda. Chelsea er en av verdens beste lag, og på en god dag kan de slå alle, derfor er det viktig at vi prøver å hindre dem i å komme i gang med spillet sitt. Klarer vi det kan vi klare å få med oss ett godt resultat fra brua.

Morten Gamst Pedersen