Vi burde strengt tatt avgjort kampen i løpet av de første 25 minuttene, men vi klarte ikke score og måtte derfor jobbe hardt for å vinne. Kampen endret seg litt etter smellen mellom Gael Givet og Jamie Mackie, vi slapp oss kanskje litt nedpå og slapp dermed QPR litt mer med i kampen. Det går bra med Givet, han fikk bare en smell og han er jo laget av jern, men desverre brakk Mackie foten. Det er sånt man aldri vil se på fotballbanen, men det skjer desverre fra tid til annen. Fra min posisjon så det ut som en fair duell der begge bommer på ballen og de kolliderer. Jeg ønsker Mackie god bedring og ønsker at han kommer sterkt tilbake. Min gode venn Petter Vaagan Moen gjorde en veldig god figur og han kunne med litt flaks sendt en suser av ett frispark rett i krysset, det måtte en god Mark Bunn til for å nekte han drømmemålet. Dermed har fortsatt jeg den beste norske foten i England i år, heldigvis, he he :) Heldigvis er det en hel uke til neste kamp, så kan kroppen hente seg inn litt igjen. Nå skal jeg ha en bedre middag med noen gode venner, ha en fortsatt fin helg folkens.

Morten Gamst Pedersen