Manchester City på Etihad stadion er det vel ingen som forventet at vi skulle slå, men det er like bittert likevel. Det er ingen i klubben som liker å tape, og da spiller det ingen rolle om det er City, United, Barca eller Dagenham & Redbrigde. Vi jobbet hardt, men noen ganger er bare overmakten for stor, så for vår egen del er det bare å fokusere fremover og gjøre alt vi kan for å ta de nødvendige poengene.

Nå er jeg med landslaget og vi er på plass i Belfast. Det er alltid stas å dra med landslaget, men denne gangen er det noe ekstra på denne samlingen enn vanlig. For denne gangen skal vi spille på samme bane som jeg debuterte i på landslaget. Den gangen gikk det særdeles bra, og jeg husker jeg var utrolig stolt etter den kampen. Og som en liten quiz kan se om det er noen som husker resultatet i den kampen og hvem som scora målene?

På denne turen har vi med oss Valon Berisha, og han er en kjempehyggelig ung mann som har gode ferdigheter på banen. Jeg håper han stifter like godt kjennskap med Nord-Irland som det jeg gjorde da jeg var ny på landslaget. Nå er jo historien litt anderledes for oss to siden han allerede har fått noen kamper med A-landslaget på turen til Thailand i januar. Men likevel er dette første turen hans sammen med vår beste tropp. Uansett blir det moro å se om han får sjansen, og det hadde vært moro om han hadde tatt vare på den.

Morten Gamst Pedersen