Endelig var Lille Lars Iver Strand tilbake på fotballbanen etter et langt skademareritt. Lars Iver og jeg var et radarpar i Tromsø i våre yngere dager, og han bodde hos oss da han flyttet fra Porsanger til Tromsø. Jeg gleder meg skikkelig på hans vegne og det er bra for han å komme til en klubb som er villig til å satse på han. Jeg kjenner ikke mange fotballspillere som trener like hardt som Lars Iver, og det er fint å se at all den harde jobbingen endelig har gitt resultater. Jeg har ventet lenge på at han skulle komme tilbake og jeg har bidratt så godt som har kunnet, han har til og med vært her i Blackburn å fått behandling av vårt utrolig dyktige medisinske apparat. Lars er utvilsomt en av de mest talentfulle spillerene jeg har spilt sammen med, og jeg håper inderlig at han lykkes denne sesongen. Etter et så langt skadeavbrekk så vil det naturligvis gå litt opp å ned i begynnelsen, men det løsner nok etter hvert og regner jeg med at Lars Iver kommer til å bli en av profilene i tippeligaen når han finner tilbake til god gammel form.