Nå er jeg på plass på hotellet i Liverpool hvor vi skal bo i natt, før morgendagens kamp mot Everton. Everton på Goodison Park er en hard nøtt, men vi har tro på oss selv etter forrige helgs kamp mot Fulham. Og jeg må ærlig innrømme at det er litt delig å gå inn til en kamp med litt mer selvtillit enn det vi har hatt tidligere i sesongen. Men kampen spilles ikke før i morgen, så nå skal vi bare lade batteriene til i morgen så får vi vise hva vi er gode for da. Vi har med oss vår nysignering Anthony Modeste hit, så får vi se om han får sjansen i morgen.

Det var utrolig kjedelig at Norge gikk ut av Handball EM i kveld, og det er bittert at vi går ut på den måten vi gjør. Men jeg føler ikke at vi kan skylde på hverken Slovenia eller Island. Island tar bare sjansen de får, mens Slovenia spiller for seg selv og det som er til det beste for dem. Det er selvsagt ikke fair play, men slik er livet.  Jeg syns gutta gjorde det bra stort sett gjennom turneringen, men de scoret kanskje ikke nok mål da det telte som mest.

Morten Gamst Pedersen