Det var utrolig synd at Petter Northug ikke hadde dagen i dag og tapte terreng mot Dario Cologna nå som vi går inn mot de siste dagene i Tour de Ski. I år hadde jeg virkelig håpet at Petter skulle vinne denne touren, men nå kan det se vanskelig ut. Men man skal aldri si noe for sikkert når det gjelder Petter Northug. Han er en fantastisk skiløper og er utrolig sterk, så hvis han finner formen til de to siste dagene så er jeg sikker på at han vil true Cologna opp den siste bakken i Val de Fiemme.

Marit Bjørgen er derimot i førersetet og hun er så sterk at jeg er sikker på at hun kommer til å klare å holde Kowalczyk. Men selv om jeg er en stor fan av Marit så håper jeg at min personlige favoritt Therese Johaug kommer som et prosjektil opp monsterbakken og stikker av med hele seieren ;)

Morten Gamst Pedersen