I dag har vi hatt en skikkelig tung treningsøkt, men det er veldig deilig når man er ferdig. Så nå skal jeg slappe litt av på sofaen før jeg skal på julebord med alle ansatte i Blackburn Rovers. Det er alltid like hyggelig så det gleder jeg meg til. Blackburn har alltid vært en familieklubb der det er kort avstand mellom de involverte i klubben, derfor gleder alle seg til denne dagen. Men i år har jeg tabbet meg litt ut i forkant, jeg har nemlig glemt å finne meg en date til denne middagen. Men kanskje det kan finnes en løsning på dette problemet likevel. For i forrige bloggpost var det en mann som heter Neil, som på en måte tilbydde meg kjæresten hans. Som han sa, “my missus even fancies him and guess what , id let her do him. because morts is a rovers hero and for that i salute him.” Jeg takker selvsagt for tilbudet, men jeg vil jo ikke være en “homewrecker”, så vi trenger jo ikke gå “all the way” med en gang. Vi kan jo starte med en date. Eller hva sier du Neil? ;)

Så vil jeg sende en hilsen til Hayley som jeg traff på San Carlo i går. Hun er jo ofte å kommenterer på bloggen min, og jeg har lagt merke til navnet tidligere, så det var koselig å møte så blide damer og samtidig få et ansikt bak navnet. Jeg håper dere hadde et fint julebord.

Morten Gamst Pedersen