Vi berget ett poeng på overtid i går, men vi forsvarer oss ikke godt nok som et lag til at vi vinner slike kamper som dette. Nå er det jo slik at Wigan ligger lavere enn oss på tabellen, så de vil selvsagt kjempe som løver de også, så det er ikke bare å dra å hente poeng på bortebane i Premier League. Vi tok en tidlig ledelse, men klarte ikke holde den lenge. Men vi viser innsats og styrke med å komme tilbake to ganger når de tar ledelsen. Paul Robinson ofret seg for oss i sluttminuttene på straffesituasjonen, og det viser karakter fra hans side.

Den store snakkisen etter kampen var corner situasjonen som jeg og Yakubu var involert i, og det har vært en god del synsing både den ene og den andre veien. Så jeg føler det er best at jeg kommer med min versjon av saken. Jeg trodde rett og slett at Yakubu var borti ballen, og derfor tok jeg den med meg inn i feltet. Jeg ser inn i feltet akkurat i det Yakubu sparker mot ballen, og jeg ser bare det i øyekroken, derfor trodde jeg at han hadde vært borti ballen. Nå var altså ikke Yakubu bort ballen, men siden hverken dommeren eller assistendommeren gjorde noe så trodde jeg at alt var i orden helt til etter kampen og jeg fikk vite at Yakubu aldri var nær ballen. Hvis jeg hadde sett at han aldri var nær ballen hadde jeg nok gjort det jeg alltid gjør og sent den ballen inn

Morten Gamst Pedersen