I fotballverden er det ikke akkurat hvem som helst som kommer på besøk til Ewood Park i dag, men for oss i dag er det nettopp hvem som helst. Vi driter i om det er Dagenham & Redbridge FC eller Chelsea FC som kommer på besøk. Vi er nødt til å fortsette på vårt gode spill og ikke bry oss om hvem som står på andre banehalvdel. Chelsea har to verdensstjerner på hver posisjon, men det betyr ikke at de er uslåelige. Vi har hjertet på plass og vil gjøre alt vi kan for å ta alle poengene i denne kampen. Vi har stor respekt for Chelsea, slik vi har for alle andre lag vi møter, og det gjelder hele døgnet, hele uke, hele året, bortsett fra de 90 + minutter vi møter dem. Da er de hvem som helst. COYB!!!

Facebook – STEM OG DEL

Min gode venn Stig prøver å få pusset opp den gamle jakthytta til faren, så vennligst gå inn på linken og stem og del den på din Facebook- og Twitterprofil. På forhånd takk :)

Morten Gamst Pedersen