Jeg vet ikke om alle hotellene i Norwich har like dårlig internettforbindelse som det vi bor på, men det er på tide at dette hotellet kommer til 2011. Forbindelsen her er ikke stort bedre en de gamle ISDN linjene vi brukte på nittitallet. Det er faktisk så dårlig at jeg får ikke postet denne bloggen, så Stig er nødt til å gjøre det straks han får muligheten. Så hvis denne bloggen kommer ut like før vi spiller så er det bare Stig som legger den ut.

Jeg har aldri spilt borte mot Norwich før så dette kommer til å bli spennende. De gjorde en god kamp mot Liverpool og viste med det at de kan spille fotball. Men det henger ikke vi oss opp i, vi kommer nemlig for å ta med oss tre poeng hjem. Vi har spilt flere gode kamper på rad nå, men uttellingen har vært dårlig. Vi spilte en fantastisk kamp mot Newcastle i midtuken, og hvis vi fortsetter som i den kampen kommer dette til å gå bra. Og når det gjelder Newcastle kampen så ser jeg at det er flere som reagerer på feiringen min da jeg scorte. Jeg beklager hvis det er noen som føler seg støtt, og det var overhodet ikke noe vondt ment da jeg dyttet til Mauro. Mauro og jeg er gode kamerater og sitter ved siden av hverandre i garderoben. Det var bare en utløsende reaksjon på scoringen og den motgangen vi har hatt. Jeg kommer sikkert til å gjøre det igjen neste gang også ;) Neida, hvis det plager folk skal jeg selvsagt slutte :)

Morten Gamst Pedersen