Jeg fikk desverre ikke sett kampen live i går, men i dag har jeg fått sett det meste, og jeg synes kanskje resultatet ikke helt gjenspeiler spillet av det jeg har sett. Faktisk synes jeg United var best så lenge det var 11 mot 11 på banen. Både Manchester City og Manchester United har noen fantastiske spillere, og et nabooppgjør som dette har alltid en enorm tiltrekningskraft, så det var duket for en klassiker av de sjeldne. Og det fikk vi jo for så vidt, men jeg føler ikke at det var så stor forskjell på lagene som resultatet tilsier. United kommer alltid til å jage mål på eget gress, og når de ligger under samtidig som de har en mann utvist blir de fort sårbare bakover mot gode lag som City. De blå i Manchester kan kose seg på jobben denne uken, men kjenner jeg Sir Alex rett kommer de til å hevne dette i de neste kampene.

Morten Gamst Pedersen