Vi har en tøff oppgave foran oss i morgen når Tottenham kommer på besøk, men det er slett ikke en umulig oppgave å slå dem. Vi tapte en null i fjor her hjemme, men vi hadde fortjent mye mer i den kampen, så jeg føler vi har noe å revansjere fra den kampen. Jeg har er frisk og klar igjen og håper selvfølgelig jeg starter i morgen, men det får vi vente til i morgen for å få svar på. Jeg har jobbet hardt og målrettet i det siste for å bli skadefri igjen, og har derfor ikke hatt en eneste dag fri på over tre uker. Når de andre på laget har hatt en fridag har jeg dratt inn på treningsfeltet for å trene og få behandling slik at jeg kunne bli frisk raskest mulig. Dette har selvfølgelig vært frivillig, men jeg føler ikke at jeg har hatt råd til å ta en dag fri når vi ikke har fått de resultatene vi ønsker samtidig som jeg har vært skadet. Men hardt arbeid lønner seg, og nå er jeg skadefri igjen og klar for å gjøre alt jeg kan for at vi skal få resultater.

Morten Gamst Pedersen