Gårsdagens resultater var vel ikke overraskende og de gikk desverre ikke vår vei, men slik er fotballen noen ganger. Danmark fortjener en tur til EM og vi ønsker dem lykke til og håper at de gjør det bra der. Jeg har vært en fan av Danmark siden jeg var liten gutt og Preben Elkjær spilte. Jeg hadde faktisk en Danmark drakt med Elkjær på ryggen, samt at jeg var en stor fan av Brian Laudrup. Selv om jeg håpet at de skulle tape i går var det gledelig at min gode venn Lars Jacobsen fikk seg ett mål. Men dette endrer ikke mitt forhold til vår kamp på tirsdag selv om den kampen ikke blir like viktig som den kunne ha vært. Jeg kommer uansett til å gi hundre prosent. Jeg ser at jeg har hatt en del danske besøkende på bloggen de siste dagene etter at jeg sa at Kypros var bedre enn Danmark, og de ser ikke ut til at den spøken gikk helt hjem i de danske hjerter, men jeg tror nok at de ikke tar det så tungt lenger siden Danmark gjorde en god kamp i går :)  Nå gjelder det bare for oss å konsentrere oss om vår egen kamp på tirsdag og gjøre en god kamp, så får det være et plaster på såret etter skuffelsen med å ikke få delta i EM.

 

I kveld spilles det en testimonial på Alfheim stadion i Tromsø til ære for Vegard Nergård. Der skal Sigurd Rushfelt, Lars Iver Strand, Hans Åge Yndestad, Mika Koppinen, Roar Christensen og ikke minst Stig Werner Einvik spille. Hvis vinden blåser riktig vei og gudene legger sjela si i det, kan det hende at Vegard og Stig får seg ett mål hver :) hehe. Jeg skulle ønske jeg hadde muligheten til å spille i den kampen selv, slik at jeg kunne dribla Vegard og takla Stig langt opp på tribunen :) Ha en fin lørdagskveld

Morten Gamst Pedersen