Nå er vi på plass i Newcastle og lader opp til kamp i morgen. Jeg er frisk igjen og er med i troppen og det føles godt. De mange fly- og bussturene våre er ofte ikke så morsomme, men denne bussturen var det en glede å være med på for nå er jeg endelig frisk og rask igjen. Jeg håper på spilletid i morgen og vil gjøre alt for å gjøre en god figur. Det blir selvsagt en spennende kamp, Newcastle er gode men jeg mener vi har ett såpass godt lag at vi kommer hit for å skaffe oss et resultat. Min nye side-kamerat på bussen er Dann the man etter at Brett Emerton dro, håper han kan gjøre en like god innsats som Brett. Det innebærer selvsagt at det alltid skal være frisk frukt og drikke i nærheten, og at det er ryddig og pent! ;)

Selv om alle spillere ikke er like fornøyd med det medisinske apparatet i sine klubber, så må jeg si at jeg er strålende fornøyd med vårt. Det er faktisk et av de beste i hele Premier League!

Morten Gamst Pedersen