Om to dager spiller vi hjemme mot Arsenal og vi trenger trenger tre poeng. Vi har ikke hatt den sesongstarten vi ønsker, men vi har vært særdeles uheldig i enkelte kamper som ikke har fått noe ut av dem, men det er noe vi jobber med hele tiden for å rette opp i. Arsenal er en av verdens beste klubblag, men de har heller ikke fått den sesongstarten de ønsker, de er betydelig svekket med flere store navn som har forlatt klubben samt at de har en del skader. Det håper jeg vi skal klare å utnytte til det fulle og skaffe oss sesongens første tre poenger. Skaden min er på bedringens vei, men pr i dag vet jeg rett og slett ikke om jeg rekker Arsenal kampen. Selvfølgelig håper jeg at at jeg spiller og at jeg får muligheten til å klinke kula i krysset, for jeg føler det er på tide jeg får smake på noen lekre mål igjen.

Morten Gamst Pedersen