Skaden i låret leges sakte men sikkert, men helgens kamp kommer for raskt så den må jeg desverre stå over. Når gutta drar ned til London og spiller mot Fulham så blir jeg hjemme og trener og hviler, det er nok det lureste slik at jeg har mulighet til å rekke kampen mot Arsenal neste helg. Jeg legger ned mye arbeid i ekstratrening slik at jeg holder meg unna skader, derfor kom det litt som ett sjokk på meg da jeg ble skadet. Og det har vært utrolig frustrerende å ikke kunne delta hverken på klubb eller landslag i den siste tiden, men jeg er snart frisk og rask igjen så humøret stiger gradvis. Jeg håper gutta spiller en god kamp i morgen og at de sikrer årets første poeng i Premier League. Siden jeg har vært på styrkerommet og på behandlingsbenken den siste tiden har jeg ikke fått trent sammen med de nye spillerne Dann og Yakubu, men jeg har pratet litt med dem og de er trivelige karer som jeg har stor tro på. Jeg håper de for en drømmedebut i morgen.

Det som er ekstra bittert for at jeg ikke kan spille i morgen er at jeg hadde sett så utrolig mye frem til å banke gørra ut av Brede Hangland og brødrene Riise, for det er hundre prosent sikkert at de hadde fått en fotball-leksjon de sjelden har sett. Heldigvis for dem spiller jeg ikke ;) Ellers har jeg hatt bursdag nylig der jeg rundet the big three O,og jeg takker så mye for alle gratulasjoner. Så ønsker jeg alle en god og hyggelig lørdagskveld.

Morten Gamst Pedersen