Hvordan vi kunne tape kampen i går er et like stort mysterium for meg som det er for alle dere andre. Vi hadde to straffespark som vi ikke klarte å score på, og vi fikk idømt en straffe mot oss som overhodet ikke var straffe. Jeg for min del spilte ikke i nærheten av det jeg (og dere) forventer av meg, og det tar jeg helt og holdent på min kappe. Men slikt skjer, alle fotballspillere har kamper der ingenting fungerer, men jeg kan love dere at det kommer til å bli lenge til jeg spiller en slik kamp igjen. På toppen av det hele ble jeg skadet og måtte forlate banen etter 35 minutter. Det er noe galt bak i det ene låret, men jeg vet ikke hvor alvorlig det er enda. Det får jeg ikke svar på før i morgen, da skal vi ta grundige undersøkelser. Jeg håper på det beste, og at det blir et kortvarig avbrekk.

Morten Gamst Pedersen