I går spilte vi en skikkelig god kamp, og førsteomgangen vår var rett og slett fantastisk. Det var utrolig morsom for oss å kunne vise oss fra vår beste side, og bevise for alle våre supportere at vi kan spille god fotball. Nå må vi bare ta med oss dette inn til helgens kamp mot Everton, og håpe at vi kan fortsette å spille slik.

I dag fikk jeg og hele fotballnorge gledelige nyheter, Drillo har nemlig signert en ny kontrakt. Og det er rett og slett utrolig gledelig for hele spillergruppen, og i mine øyne er han rette mannen til å ta Norge det siste steget mot deltakelse i ett mesterskap. Alle fotballspillere ønsker å kunne delta i de store mesterskapene, og etter flere uheldige kvalifiseringer der marginene ikke har vært på Norges side så fortjener hele Norge nå å sende sine stolte menn ut i verden igjen.

Morten Gamst Pedersen