Det gikk ikke helt vår vei i kampen mot Wolverhampton, vi spilte en ok første omgang men andre omgangen vår holdt rett og slett ikke mål. Men det var første kamp og det er 37 kamper igjen å kjempe om poeng i. Og første mulighet kommer nå til helgen borte mot Aston Villa, og da har vi en del å rette opp i, spesielt i forsvar. Men vi manglet tre sentrale spillere i Samba, Nelsen og Givet, og alle lag som hadde manglet slike spillere ville ha slitt i forsvar. Så det er langt fra noen krise, men det er alltid rom for forbedringer og det er noe vi jobber hardt med for å få til. Jeg er selvsagt akkurat like skuffet som alle dere supportere for det elendige resultatet i sist kamp, og jeg legger merke til at det har kommet noen mishagsytringer. Det er det selvsagt rom for, og jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Her på min blogg er det rom for alles meninger når det gjelder Blackburn Rovers. Så for de som ønsker å kommer med kritikk kan selvsagt gjøre det, akkurat like mye som de som kommer med ros. Men som jeg sa tidligere så var dette første kamp og vi har 37 kamper igjen, og vi manglet tre meget sentrale spillere. Så det er kanskje litt tidlig å dømme oss enda, la oss se hva som skjer i de neste månedene så kan vi kanskje komme med en dom. :)

Morten Gamst Pedersen