Tiden flyr her i Hongkong, vi trener to ganger om dagen og vi begynner å kommer i form. Om morgenen har vi en styrkeøkt og om ettermiddagen trener vi fotball. Vi spilte en god kamp mot Aston Villa selv om resultatet kunne vært bedre, men dette er preseason og selv om vi ikke liker å tape så er det viktigere at vi får spilt oss i form og at vi får testet en del spillere. Resultatene får komme når sesongen starter, og da vil Blackburn Rovers være i form.

Når vi trener har vi på oss en oransje vest som måler puls, hastighet og bevegelse. Med den kan trenerene se hvor langt og hvor fort vi løper samt måle pulsen når vi spiller. Dette er et nyttig verktøy for trenerstaben når de analyserer kamp og trening.

Bano og Ismail

I dag ble Bano Abobakar Rashid (18) fra Nesodden og Ismail Haji Ahmed (19) fra Hamar gravlagt som de første etter ondskapen på Utøya. Den skrekken og terroren de opplevde før de kaldt og brutalt ble drept av ren ondskapen måtte ha vært uutholdelig. Moren til solstrålen Bano, Beyan Rashid sa det best: “Svaret er ikke hat, men mer kjærlighet”.

Vi kan gråte over de som døde, eller vi kan smile for at de levde. Måtte de hvile i fred!

Morten Gamst Pedersen