Vi vant 2-1 mot Accrington i går og det var utrolig deilig å få spille 90 minutter igjen, selv om det bare var en terningskamp så var det godt med 90 minutter under beltet. Accrington var et bra lag og spilte god fotball, de turte å holde på ballen og spille langs bakken. Men selv de måtte gi tapt for the mighty rovers ;) Vi hadde delt troppen i to og spilte to kamper, og i den andre kampen mot Morecomb ble det 1-1.

I Tour de France i dag er det duket for en skikkelig spurt siden det er en ganske flat etappe. Så det kommer til å bli spennende å se om noen klarer å slå Mark Cavendish i dag. Cav er rett og slett en maskin, og nå som han har tidenes sjanse til å vinne den grønne trøyen for første gang så kommer han til å gjøre alt for å vinne i dag, så han er nok den store favoritten i dag. Selv håper jeg selvfølgelig at enten Thor eller Edvald skal vinne etappen, og selvfølgelig har de en god sjanse men det kommer til å bli tøft.

Min favoritt Andy Schleck er godt med, men jeg hadde håpet at han skulle klare å rykke fra i går på den siste etappen i pyreneene, men Cadel Evans, Thomas Voeckler og de andre er tøffinger som ikke lar seg riste av så lett. Og jeg synes Evans og Voeckler seiler opp som to nye personlige favoritter. Jeg synes hvert fall det er morsomt med dem. Hvem hadde trodd at Voeckler skulle klare å holde på den gule trøyen etter pyreneene? Og Evans har blitt en av favorittene mine, hvert fall etter at man hører han prate. Han høres ut som en tro kopi av Lee Evans, og det er utrolig morsomt å høre :)